duminică, 28 februarie 2010

Ciorapi anticelulita negru BIO Style 47,99 RON


Ciorapi anticelulita negru BIO Style marimea 2



Ciorapii anticelulita BIO STYLE sunt indicati persoanelor care au probleme cu celulita. Efectul anticelulitic forte se datoreaza combinatiei unice dintre tratamentul cu microcapsule active si chilotul modelator.


Microcapsulele pe baza de substante vegetale active (alge, lecitina, cafeina, ruscus aculeatus, centella asiatica) vor reduce grasimile, volumul si celulita de pe burta, fese si picioare. Chilotul modelator contine benzi care aplatizeaza abdomenul, sustine sezutul si maseaza soldurile si coapsele. Clinul este dublat cu bumbac, iar cusaturile sunt plate, ceea ce ii confera un plus de comoditate.
Microcapsulele pe baza de substante vegetale active (alge, lecitina, cafeina, ruscus aculeatus, centella asiatica) vor reduce grasimile, volumul si celulita de pe burta, fese si picioare. Algele detoxifica si oxigeneaza tesuturile, cafeina patrunde pana la tesutul adipos, arzand depozitele de grasime, in timp ce ruscus aculeatus actioneaza ca un puternic vasoconstrictor, ameliorand circulatia venoasa.Extractul de Centella Asiatica ajuta pielea sa redevina ferma si elastica. Chilotul modelator contine benzi care aplatizeaza abdomenul, sustine sezutul si maseaza soldurile si coapsele. Clinul este dublat cu bumbac, iar cusaturile sunt plate, ceea ce ii confera un plus de comoditate.
Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 3 saptamani.Tratamentul rezista la 6 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru).
Chiar de la prima purtare ciorapii vor stimula circulatia sanguina, provocand furnicaturi usoare. Pe langa tratamentul impotriva celulitei, ciorapul asigura un aspect placut celei ce ii poarta, avand efect modelator. La nivel vizual reduce circumferinta soldurilor, aplatizeaza abdomenul si inalta si sustine sezutul. Daca este urmat conform specificatiilor, tratamentul va reduce `coaja de portocala` cu pana la 58%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu