duminică, 28 februarie 2010

Supliment alimentar BIO cu Noni pentru femei Life Impulse 89,99 RON


benefici
Pordusul contine un nivel ridicat de antioxidanti, vital in lupta cu radicalii liberi, cauza a imbatranirii. Este o alternativa naturala la produsele conventionale, acesta este tonicul zilnic esential pentru sanatate dedicat oricarei femei.

alte efecte
Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse ajuta la indepartarea multor simptome generate de menopauza, asigura o doza zilnica de vitamine esentiale, extracte din plante medicinale si minerale, toate intr-o bautura simpla, cu o aroma placuta. Acest supliment este o sursa bogata de antioxidanti, vitali in lupta impotriva radicalilor liberi, pastrand echilibrul natural al corpului. Pordusul poate fi folosit si pentru ajutarea organismului in perioadele de menstuatie. Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse este imbogatit cu o mixtura de plante medicinale, minerale si vitamine toate pentru a genera vitalitate, sanatate si pentru a alina simptomele menopauzei: Soia Isoflavones, Black Cohosh, trifoi rosu, papadie, suc de rodii si un foarte bogat complex de vitamine: B1, B2, B3, B12, B15, C si E. MACA este eficace in reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.

utilizare
Se recomanda 2 linguri pe zi femeilor peste 18 ani, a se consuma preferabil dimineata pe stomacul gol.

asteptari
Suplimentul favorizeaza o stare emotionala si fizica buna, chiar si inaintea menstruatiei. Atenueaza durerile premenstruale.

ingrediente
Extract organic din fruct Noni, Eurycoma Longifolia Jack, Maca, Saw Pelmetto, Vitamina C,American Ginseng, Licopen, Nlacln, Horny Goatweed, Asparagus racemosa, Vitamina B15, Zinc, Vitamina B6, Riboflavin(B2), Thiamin(B1), Vitamina B12.

sfaturi
Produsul nu este un medicament si nu inlocuieste interventia medicului. A nu se administra inaintea varstei de 18 ani,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu